Grill smacznie i wesoło

  • Dodaj recenzję:
  • Wydawnictwo: PWRiL
  • Dostępność: Wysyłka w 12 godzin
  • Autor: Kazimierz Igras
  • Wydawca, rok wydania: PWRiL, 2002
  • Liczba stron : 184
  • Oprawa i wymiary: miękka, 120 x 195 mm
  • ISBN: 83-09-01757-X
  • egz.
  • 5,00 zł
W poradniku znajduje się łącznie 166 przepisów na grillowane dania z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny oraz z ryb.
Grillować można nie tylko kiełbasę, ale również wszelkie rodzaje mięs, z rybami włącznie. Wspaniały, niepowtarzalny smak tych potraw urozmaici towarzyskie spotkanie na wolnym powietrzu, a dodatkową atrakcją może być ich wspólne - przez gości i gospodarzy - przygotowanie. Dla zapraszających jest to także pewne udogodnienie. Nie muszą spędzać w kuchni zbyt wiele czasu, a goście będą zadowoleni, gdyż kruchość oraz soczystość potraw z grilla są bezkonkurencyjne.
W poradniku znajduje się łącznie 166 przepisów na dania z drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny oraz z ryb.