Glutenfree. Gotowanie i pieczenie

  • Wydawnictwo: Esteri
  • Dostępność: Wysyłka w 24 godziny
  • Autor: Christiane Schafer
  • Wydawca, rok wydania: Esteri, 2017
  • Liczba stron : 192
  • Oprawa i wymiary: miękka, 165 x 200 mm
  • ISBN: 978-83-65625-77-9
  • egz.
  • 36,90 zł

Książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle.

Twój brzuch mówi glutenowi: NIE!

Smaczne potrawy bez pszenicy, orkiszu, jęczmienia & Co.

Niezależnie od przyczyny, dla której musisz zrezygnować w swojej diecie z produktów zawierających gluten, teraz możesz z powodzeniem zmienić składniki swojej kuchni. Ta książka pomoże rozszyfrować i odnaleźć w sklepie listę „bezpiecznych” składników, z użyciem których upieczesz chrupiący chleb, wyborne ciasta lub ugotujesz pyszne knedle. Nasi eksperci nie tylko dostarczą najlepsze przepisy, ale również obrazowo wyjaśnią, co warto wiedzieć i jak to wykorzystać w praktyce. A nawet jeśli wcale nie musisz się przejmować glutenem, zapraszamy do podróży kulinarnych i odkrywania nowych smaków!