Kuchnia dla serca. Zdrowie z roślin

  • Dodaj recenzję:
  • Wydawnictwo: Publicat
  • Dostępność: Wysyłka w 24 godziny
  • Autor: Robert Zakrzewski, Violetta Domaradzka
  • Wydawca, rok wydania: Publicat, 2016
  • Liczba stron : 240
  • Oprawa i wymiary: miękka, 165 x 245 mm
  • ISBN: 978-83-245-2199-9
  • egz.
  • 37,90 zł

Znajdziesz tu 120 przepisów na dania przygotowane przez pasjonatów diety roślinnej i ultramaratończyków Violettę i Roberta. Wspiera ich zespół naukowy pod przewodnictwem prof. kardiologii Artura Mamcarza.

100 mil na Krecie, oregano na kilogramy i rośliny na talerzu, czyli zdrowe serce.
Jeśli zastanawiasz się, jak połączyć radość jedzenia z dbałością o serce i jak zrealizować postanowienie, aby „zdrowiej żyć“, ta książka jest dla Ciebie. Znajdziesz tu 120 przepisów na dania przygotowane przez pasjonatów diety roślinnej i ultramaratończyków Violettę i Roberta. Wspiera ich zespół naukowy pod przewodnictwem prof. kardiologii Artura Mamcarza.
Dowiedz się więcej o (dobrej) sile nawyków, naucz się skutecznie czytać etykiety i sprawdź, dlaczego warto zrezygnować z soli. Zainspiruj się i działaj już od dziś.