Produkcja zwierzęca

Produkcja zwierzęca część 1 Wiadomości podstawowe

Produkcja zwierzęca część 1 Wiadomości podstawowe

Podręcznik dla uczniów klas technik rolnik. Część piersza podręcznika Produkcja zwieręca obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt oraz ptaków, żywieniem zwierząt i zoohigieną....

Produkcja zwierzęca część 2 Bydło i trzoda chlewna

Produkcja zwierzęca część 2 Bydło i trzoda chlewna

Część druga podręcznika do produkcji zwierzęcej poświęcona jest zagadnieniom związanym z chowem bydła i trzody chlewnej....

Produkcja zwierzęca. Część 3 Owce, kozy, konie, drób, pszczoły i króliki

Produkcja zwierzęca. Część 3 Owce, kozy, konie, drób, pszczoły i króliki

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik na poziomie technikum i szkoły policealnej. Część trzecia obejmuje zagadnienia związane z chowem owiec, kóz, koni, drobiu pszczół i królików....

Rolnictwo część 1 Produkcja zwierzęca Wiadomości podstawowe

Rolnictwo część 1 Produkcja zwierzęca Wiadomości podstawowe

Podręcznika Rolnictwo część 1 obejmuje zagadnienia związane z anatomią i fizjologią zwierząt, żywieniem zwierząt i zoohigieną....

55,90 zł
Rolnictwo część 2 Produkcja zwierzęca Bydło i trzoda chlewna

Rolnictwo część 2 Produkcja zwierzęca Bydło i trzoda chlewna

Rolnictwo część 2 produkcja zwierzęca obejmuje zagadnienia związane z chowem i hodowlą bydła i trzody chlewnej.

55,90 zł
Rolnictwo część 3. Produkcja zwierzęca. Owce, kozy, konie, drób, pszczoły, króliki

Rolnictwo część 3. Produkcja zwierzęca. Owce, kozy, konie, drób, pszczoły, króliki

Część III podręcznika do produkcji zwierzęcej obejmuje zagadnienia związane z chowem owiec, kóz, koni, drobiu, pszczół i królików....

63,90 zł