Jeść i być szczupłym
- Wydawnictwo: PWRiL
-
Dostępność:
Nakład wyczerpany
- Autor: J.Lamy, Ch.Zacker
- Wydawca, rok wydania: 1997
- Liczba stron : 205
- Oprawa i wymiary: twarda, 165 x 240 mm
- ISBN: 83-09-01711-1
Jak przyrządzać posiłki, aby były zdrowe? Jak schudnąć bez stosowania głodówki? Jakie środki spożywcze wpływają na poprawę kondycji? Jaka żywność jest szczególnie wysokokaloryczna?
W książce tej znajdziemy odpowiedzi na wiele ważnych pytań, dotyczących zdrowego odżywiania.
Między innymi dowiemy się:
Kiedy powinniśmy schudnąć?
W jaki sposób określa się optymalną, indywidualną masę ciała?
W jaki sposób organizm wykorzystuje pokarm?
Jaka żywność jest szczególnie wysokokaloryczna?
Jak schudnąć bez stosowania głodówki?
Jak ograniczyć dostarczanie organizmowi tłuszczów i węglowodanów?
Jakie środki spożywcze wpływają na poprawę kondycji?
Jak przyrządzać posiłki, aby były zdrowe?
Informacje o bezpieczeństwie produktu Informacje o producencie
Zadaj pytanie dotyczące produktu. Nasz zespół z przyjemnością udzieli szczegółowej odpowiedzi na zapytanie.